Tak jsem si telefonicky objednal poшбdnou pizzu. Sotva jsem zapnul telefon a mobil, zaиala na mм pнpat upozornмnн na zprбvy. Zaиal jsem je tшнdit. Pшнtelkynм Magda se mм ptala, jestli uћ mбm opravenй auto a kdy pшijedu v ъterэ do Prahy, ћe mм bude иekat. Tak na to odpovнm aћ mnohem pozdмji, шekl jsem si. Manћelka Eva mмla starost jestli jsem vщbec ћiv a jestli jsme nevyhoшeli. Tak tй zavolбm jako prvnн. Trochu vyинtavм jsem si opмt musel pшiznat, ћe jsem neшбd, a jestli si vщbec tak hodnou, tolerantnн a na svщj vмk vщbec ne oљklivou ћenskou zaslouћнm. Sebevэиitky umocnilo jeљtм pбr slov pozdravщ od syna. Jeљtм jsem si pшeиetl SMSku od dcery z Chorvatska, ћe jsou v poшбdku, a ћe je tam krбsnм. To tady taky, zkonstatoval jsem. Pak uћ byly jen samй pracovnн vzkazy. Marnм jsem иekal a hledal mezi vzkazy a zprбvami alespoт slщvko od Lenky. Nic, nic a nic. Jak rychlэ zaибtek, tak rychlэ konec, pшemэљlel jsem. Ale vмdмl jsem, ћe musнm jeљtм pracovat, tak jsem zaplaљil myљlenky na Lenku, udмlal jsem si silnэ иaj a usedl k poинtaиi. Vyvalilo se na mм pмt emailщ, kterй jsem vнcemйnм иekal. Tak to nenн jeљtм tak hroznй, zaradoval jsem se. Svoji prбci mбm rбd, ale dnes jsem do ni pшнliљ chuti nemмl. Zvolnil jsem krok a vychutnбval si ten pohled. Srdниko mi buљilo aћ v krku. V kalhotбch se ozэvalo znбmй љimrбnн. Teп uћ jsem myslel jen na jedno...Vљiml jsem si, ћe mezi dнvkami koluje lбhev иehosi. Asi vodka. Dнvky se k sobм tiskly a neustбle se hihтaly. Kdyћ uћ jsem byl tмsnм za jejich zбdy, mohl jsem vidмt, jak jedna druhou hladн po vlasech a dokonce se odvбћila polнbit tu druhou na rty. Ta se vщbec nebrбnila a polibek opмtovala. Jejн ruka nezщstбvala pozadu. Hladila svou kamarбdku po ramenou, sjнћdмla dlanн po jejн paћi. Nмћnм se spolu mazlily. Jejich polibky a doteky nabнraly na intenzitм. Jejich tмla se proplйtala. Zaslechl jsem i krбtkй zastйnбnн. To uћ jsem rukou zabloudil do kalhot a vysvobodil ven svйho kamarбda.Dнvky se nбhle svalily na zбda. Spatшily mм tam stojнcнho s pyjem v ruce. Pшestaly s mazlenнm a ozval se ten jejich znбmэ provokativnн smнch, kterэm mм sem pшivбbily. Znovu se posadily a jedna z nich ukбzala ukazovбиkem, aќ si k nim pшisednu. Odhodil jsem svй obleиenн a sedl si mezi nм. Vщbec si se mnou nepovнdaly. Jen se nenasytnм dнvaly na mщj klacek. Zaиaly s laskбnнm. Nмћnй doteky, polibky po celйm tмle. Ani jsem nepostшehl a ruka jednй z nich svнrala mщj nбstroj. Jemтounce mi ho honila. Pшejнћdмla naslinмnou dlanн po mйm ћaludu, masнrovala mi koule. Pшi tom se mi upшenм dнvala do oин. Druhб dнvka si mnula bradavky mezi prsty a pшimhouшenэma oиima pozorovala, jak mi ho jejн kamarбdka honн. Musel jsem se narovnat, dбt ruce k tмlu a nohy k sobм. Pomalu mм zaиala svazovat silnэm lanem. Za chvнli jsem byl jeden velkэ (pevnм staћenэ) balниek. Ne zrovna љetrnм do mм strиila a jб spadl do jбmy. Pomalu mм zaиala zahrabбvat a dбvala pшitom pozor, aby mм poшбdnм vzruљila. Иasto se mihly Jejн pшekrбsnб prsa, uvмznмnй v koћenй podprsence, tмsnм kolem mйho obliиeje... najednou si vљimla, ћe se cosi klube z pнsku v mнstм mйho pшirozenн. Бб, tak to by teda neљlo, prohodila a odeљla pro velkэ placatэ kбmen, kterэ leћel nedaleko. Pak ho poloћila pшнmo na mщj "kopeиek vzruљenн" A dalљн vrstva pнsku. Byl jsem totбlnм znehybnмnэ a zahrabanэ. Jen hlava mi koukala ven. Ale Ona jeљtм se mnou neskonиila... klekla si rozkroиmo kolem mй hlavy a jejн pшekrбsnэ klнn, kterэ byl chrбnмn jen tenkэm prouћkem kщћe byl jen milimetry vzdбlenэ od mйho obliиeje. Nemohl jsem to vydrћet. Ze vљech sil jsem se snaћil dostat se k nмmu... vytбhl jsem jazyk a dotkl se Jн. Ona na oplбtku ucukla, ale jen na moment, protoћe jsem vzбpмtн ucнtil celou jejн vбhu na svйm obliиeji. Dosedla. Zavrtмla se tak, aby dolehla kaћdб ибst jejнho zбzraku na mщj nehodnэ ksichtнk. erotika rychnov nad knД›Еѕnou
Anonymous napsal: sailortom, Jestli jsi praћбk tak pнsni chodнm na erotickou masбћ pravidelnм a шeknu ti ћe je super.Je to pouze masбћ ale vбћnм suprovб, masйrka nahoшe bez na zakonиenн, honiиku ovlбdб nejlйpe co jsem zatнm poznal,nбdhera.Arnoљt.
sex postoloprty www.freevideo.sk